Σάββατο, 2 Μαρ.
12oC Αθήνα

Καλαμαριά: «Τρελαθήκαμε από την αγωνία μας» λέει η μητέρα που βρήκε το μωρό της να κρατάει χάπια

Καλαμαριά: «Τρελαθήκαμε από την αγωνία μας» λέει η μητέρα που βρήκε το μωρό της να κρατάει χάπια

Στιγμές αγωνίας έζησε οικογένεια από την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, όταν η μητέρα είδε το 13 μηνών κοριτσάκι της να κρατάει στο χέρι του χάπια. Η μητέρα που φοβήθηκε πως το μωρό της πρόλαβε να καταναλώσει τα χάπια μιλάει στο newsit.gr και περιγράφει όλα όσα έγιναν.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης 05/12 στην περιοχή της Καλαμαριάς. Η μητέρα είδε πως το 13 μηνών κοριτσάκι της κατάφερε να πάρει στο χέρι μερικά χάπια που χρησιμοποιούσε η γυναίκα για την εγκυμοσύνη της.

Αμέσως ο πατέρας του κοριτσιού αποφάσισε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ που εφημέρευε στη Θεσσαλονίκη, όμως λόγω της αυξημένης κίνησης στον δρόμο ζητήθηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, ώστε το μωρό να μπορέσει να μεταφερθεί εγκαίρως.

Η ΕΛΑΣ οργάνωσε αμέσως γέφυρα σωτηρίας και ο πατέρας μετέφερε το κοριτσάκι στο με το αυτοκίνητο του, συνοδευόμενος από δυνάμεις της Άμεσης Δράσης, για να της προσφερθεί εγκαίρως η απαραίτητη ιατρική βοήθεια.
Η μητέρα του 13 μηνών παιδί περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν:

«Είμαστε καλά ευτυχώς, η μικρή είναι ζωηρή και είναι μια χαρά. Οι γιατροί στο ΑΧΕΠΑ της έκαναν χθες πλύση στομάχου και φαίνεται πως ευτυχώς το παιδί δεν πρόλαβε να καταπιεί κανένα χάπι. Απλά τρελαθήκαμε από την αγωνία μας μη τυχόν και είχε προλάβει να καταπιεί έστω και ένα χάπι από αυτά που παίρνω εγώ, καθώς είμαι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μου.

Τη βρήκαμε να τα κρατάει στο χέρι της. Γενικά ως παιδάκι είναι πολύ ζωηρή. Τα χάπια τα είχα ψηλά για να μην έχει πρόσβαση το μωρό, όμως αυτό κατάφερε και σκαρφάλωσε και τα έφτασε.

Αύριο θα βγούμε από το νοσοκομείο. Το ευχάριστο είναι πως δεν πρόλαβε να καταναλώσει κάποιο χάπι. Έτσι μας λένε οι γιατροί ευτυχώς. Από την πλύση στομάχου δεν φάνηκε κάτι. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς του ΑΧΕΠΑ και ευχαριστώ πολύ και τους αστυνομικούς που βοήθησαν να φτάσει το παιδί μου γρήγορα στο νοσοκομείο.

Είχαμε κολλήσει στην κίνηση του Περιφερειακού και έπρεπε να φτάσουμε εγκαίρως γιατί δεν ξέραμε αν είχε προλάβει να καταναλώσει τα χάπια. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις