Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο ελαιοχρωματιστής που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Το λάθος και το δάγκωμα αστυνομικού (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr
ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr

Ανατριχιαστικά βίντεο και φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του τηλέφωνο – Τι είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν…

Αμετανόητος και κυνικός ο 56χρονος που δεν δίστασε να δαγκώσει αστυνομικό όταν επιχείρησαν να τον συλλάβουν, επειδή κατείχε σκληρές εικόνες παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του τηλέφωνο. Ακόμα και φωτογραφία με βιασμό μωρού (που εκτιμάται ότι είναι κάτω του ενός έτους) βρήκαν οι αστυνομικοί στο τηλέφωνό του. Ο λόγος για τον 56χρονο ελαιοχρωματιστή, ο οποίος χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας και του απήγγειλε τις κατηγορίες της προμήθειας, απόκτησης και κατοχής πορνογραφικού υλικού κατ’ εξακολούθηση, της αντίστασης κατά της αρχής και της απλής σωματικής βλάβης.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 56χρονος τηρεί προκλητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς, ενώ δε διστάζει να τους ειρωνεύεται. Όταν την Πέμπτη τον συνέλαβαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας να έχει συνδεθεί στο ίντερνετ από δωρεάν wifi και να κατεβάζει φωτογραφίες με παιδική πορνογραφία, αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ δε δίστασε να δαγκώσει και αστυνομικό στο χέρι, προκειμένου να ξεφύγει.

Ούτε και όταν του πέρασαν χειροπέδες άλλαξε στάση, καθώς συνέχισε να είναι αμετανόητος για τις πράξεις του, ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών γιατί κατέβαζε φωτογραφίες με παιδική πορνογραφία, τους απαντούσε ότι αυτός δεν έκανε τίποτα και πως «τα του έστελνε η… Google»!

Οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν τις τελευταίες ημέρες είχαν παραξενευτεί από το γεγονός ότι ο 56χρονος σύχναζε πάντα στην πλατεία της Καλαμάτας και στον πεζόδρομο της Αριστομένους, κυρίως ώρες που είναι παιδιά εκεί.
Οι έρευνες, πάντως, της Αστυνομίας δεν έχουν σταματήσει, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η αναλυτική εξέταση του κινητού του τηλεφώνου από τους αστυνομικούς των εργαστηρίων εγκληματολογικών ερευνών.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε