Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Καλαμάτα: Πυροβόλησαν και εγκατέλειψαν οδηγό μηχανής – Προσοχή σκληρές εικόνες

Καλαμάτα: Πυροβόλησαν και εγκατέλειψαν οδηγό μηχανής – Προσοχή σκληρές εικόνες

Μαφιόζικη επίθεση στην Καλαμάτα με τους δράστες να ανοίγουν πυρ σε οδηγό μηχανής. Οι εικόνες στο σημείο, μαρτυρούν την σοβαρότητα του τραυματισμού, μετά τους πυροβολισμούς. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες…

Οι δράστες στην Καλαμάτα αιφνιδίασαν το θύμα τους και του έκλεισαν το δρόμο. Αρχικά όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Αμέσως μετά ο ένας από τους δύο, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Ο οδηγός της μηχανής έπεσε σε μια λίμνη αίματος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Θα οδηγηθεί στο χειρουργείο, με τη ζωή του να κινδυνεύει.

Πιο αναλυτικά, πυρά από δύο αγνώστους δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής άνδρας στην Καλαμάτα, στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος, στο κέντρο της πόλης. Διακομίστηκε από ασθενοφόρο με βαρύ τραύμα από πυροβολισμό, στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών. Οι δύο δράστες διαφεύγουν και αναζητούνται.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και πυροβόλησαν τον οδηγό της μηχανής, αρχικά του έκλεισαν το δρόμο με το αυτοκίνητό τους. Στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία, που εκτιμάται οτι είναι γύρω στα 35, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. 

Στο σημείο έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε εξέλιξη είναι καταδίωξη του ύποπτου οχήματος από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να τραβούν βίντεο από το σημείο, με τις εικόνες να είναι σκληρές…

Πηγή: messinialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις