Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Καλαμάτα: Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Κώστα Θεοδωρακάκη που έπεσε νεκρός στον σαϊτοπόλεμο – video

Καλαμάτα: Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Κώστα Θεοδωρακάκη που έπεσε νεκρός στον σαϊτοπόλεμο – video

Έλυσε τη σιωπή της η σύζυγος του νεκρού εικονολήπτη. Παρακολουθούσε σε απευθείας μετάδοση τις εικόνες που τραβούσε ο άντρας της…

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα η σύζυγος του αδικοχαμένου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, πήγε και άφησε λουλούδια στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 53χρονος.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως είδε τον θάνατο του άντρα της από το σπίτι, σε ζωντανή μετάδοση. Παρακολουθούσε τις εικόνες και τη μετάδοση που έκανε ο ίδιος.

Τα όσα ανέφερε η σύζυγος του εικονολήπτη συγκλονίζουν. «Παρακολουθούσα τα πλάνα και ξαφνικά είδα την μπλε εικόνα. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Τον πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Άκουγα να καλούν για ασθενοφόρο. Κατάλαβα. Παρακαλούσα να είναι ζωντανός. Λίγα λεπτά πριν μου έλεγε ότι έδιωχνε τον κόσμο από δίπλα του για να μην πέσει σαΐτα πάνω τους», τόνισε η ίδια μιλώντας στο Star.

Σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα: Εικόνες που σοκάρουν

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του σαΐτοπόλεμου στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα, την Κυριακή του Πάσχα. Ο 53χρονος εικονολήπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Στις φωτογραφίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, βλέπουμε τις στιγμές που ο Κώστας Θεοδωρακάκης δέχεται τις πρώτες βοήθειες αμέσως μετά το χτύπημα. Παρά τις προσπάθειες ο 53χρονος δεν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή…

Οι τελευταίες στιγμές του Κώστα Θεοδωρακάκη

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις