Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλαμάτα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε εδώ και δεκαετίες – Οι τελευταίες του στιγμές

Καλαμάτα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε εδώ και  δεκαετίες – Οι τελευταίες του στιγμές

Νέα τραγωδία στην Καλαμάτα, με τους διασώστες να φτάνουν γρήγορα στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο, αλλά αυτό να μην αποδεικνύεται αρκετό…

Το τροχαίο λίγο έξω από την Καλαμάτα, στοίχισε τη ζωή στον 73χρονο οδηγό, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό καρφώθηκε σε δέντρο. Οι διασώστες τον απεγκλώβισαν βαριά τραυματισμένο και στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος άντρας κατέληξε.

Υπέκυψε αργά χθες το απόγευμα (12-04-2022), στα βαριά τραύματα που έφερε, ο 73χρονος, που χθες το πρωί τραυματίστηκε σε τροχαίο στην 7η επαρχιακή οδό, στο ύψος της Τριόδου στην Καλαμάτα.

Ο άτυχος άνδρας είχε απεγκλωβιστεί με τη συνδρομή της πυροσβεστικής και είχε διακομισθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Πιο συγκεκριμένα το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε με κατεύθυνση από την Εύα προς Μεσσήνη, εξετράπη της πορείας του, και κατέληξε σε δέντρο.

Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις