Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλαμάτα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος – Ο έλεγχος ξεσκέπασε όλα όσα ήθελε να πουλήσει μυστικά [pic]

Καλαμάτα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος – Ο έλεγχος ξεσκέπασε όλα όσα ήθελε να πουλήσει μυστικά [pic]

Ο 45χρονος οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Τι βρέθηκε κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου…

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την εμπορία και την παράνομη κατοχή κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, συνελήφθη το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στην Καλαμάτα, ένας 45χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα του 45χρονου στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν -11.090- κροτίδες διαφόρων τύπων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία, κατοχή και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών .

Υπενθυμίζεται ότι δυστυχώς κάθε χρόνο, πριν και κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα σε όλη τη χώρα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το Νόμο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις