Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Καλαμάτα: Το παρκάρισμα που έφερε σύλληψη για ληστεία και η τουρίστρια που δεν ήξερε ελληνικά

Καλαμάτα: Το παρκάρισμα που έφερε σύλληψη για ληστεία και η τουρίστρια που δεν ήξερε ελληνικά

Θέμα συζήτησης στην Καλαμάτα η σύλληψη για ληστεία ενός 39χρονου. Η τουρίστρια που έκανε την καταγγελία ανέφερε ότι ο άντρας βούτηξε όλα τα χρυσαφικά που η ίδια του έδωσε…

Η τουρίστρια στην Καλαμάτα κατήγγειλε ληστεία σε αστυνομικούς και πολύ γρήγορα ο άντρας που υπέδειξε συνελήφθη. Όπως ανέφερε η γυναίκα άρχισε να της φωνάζει χωρίς η ίδια να γνωρίζει ελληνικά. Ο 39χρονος υποστηρίζει ότι το έκανε για το παρκάρισμα της γυναίκας. Η ίδια όμως πίστεψε πως είχε απέναντί της ένα ληστή και έβγαλε κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ για να αποφύγει τα χειρότερα. Το θέμα είναι πως ο άντρας τα πήρε και έφυγε από το σημείο, με τη νεαρή να πηγαίνει ταχύτατα σε αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό κλοπής σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί από τις αστυνομικές υπηρεσίες, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου του 2023 στην οδό Νέδοντος μια νεαρή Πολωνή στάθμευσε το όχημά της, σε σημείο που ενόχλησε έναν 39χρονο.

Ο δεύτερος άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα στη νεαρή για τη στάθμευση, όμως η ίδια μη γνωρίζοντας ελληνικά, νόμιζε ότι ο άντρας που είχε απέναντί της, ήθελε να κάνει ληστεία.

Έτσι, του έδωσε όλα της τα χρυσαφικά, τα οποία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Αστυνομία, ήταν αξίας 2.500 ευρώ. Ο 39χρονος τα πήρε και στη συνέχεια η νεαρή κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το πρωί του Σαββάτου ο 39χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και συνελήφθη για ληστεία, χωρίς όμως να εντοπιστούν τα χρυσαφικά της νεαρής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις