Site icon NewsIT

Καλαμάτα: Βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα μετά από μήνες!

16.02.2011 | 17:58
Καλαμάτα: Βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα μετά από μήνες!

Ανατριχιαστικό το θέαμα - Το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο και στην μεριά του οδηγού κρεμόντουσαν τα πόδια του νεκρού σε αποσύνθεση...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άγνωστος άνδρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα ύψους περίπου 100 μέτρων, δύο χιλιόμετρα πάνω από την Τρύπη προς Καλαμάτα. Η είδηση όμως έχει και συνέχεια, μιας και ο νεκρός βρέθηκε σε αποσύνθεση το μεσημέρι από κάποιον περαστικό, που ειδοποίησε την αστυνομία.

Στη χαράδρα έσπευσε η αστυνομία, η πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, η ομάδα διάσωσης και η express service, για να γίνει η ανάσυρση του πτώματος και του οχήματος. Οι προσπάθειες αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά το βράδυ. Σύμφωνα με το apela.gr, οι πινακίδες του οχήματος ήταν Γερμανικές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότητα να υπήρχε και συνοδηγός και να εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο την ώρα που έκανε βουτιά στο κενό. Επίσης το σημείο που εικάζετε ότι έφυγε από το δρόμο το συγκεκριμένο όχημα, είναι μια στροφή που δεν έχει προστατευτικό τοίχος για να συγκρατήσει το όχημα, όπως οι άλλες στροφές του δρόμου αυτού.

Τέλος η αστυνομία αφού εξετάσει όλα τα στοιχεία θα αποφανθεί, εάν πρόκειται για δυστύχημα ή άλλη ενέργεια και ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί μετά από αναλύσεις, για το διάστημα που παρέμεινε νεκρός ο άτυχος άνδρας στο αυτοκίνητο πάνω στο δέντρο, στον ήσυχο και απρόσιτο γκρεμό της Τρύπης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version