Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Καλαμπάκα: Βρέθηκε ζωντανή η αγνοούμενη από την Κορέα – Το αίσιο τέλος στην επιχείρηση [pics]

Καλαμπάκα: Βρέθηκε ζωντανή η αγνοούμενη από την Κορέα – Το αίσιο τέλος στην επιχείρηση [pics]

Τις τοπικές αρχές κινητοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (01-11-2018) η πληροφορία ότι αγνοείται στα Μετέωρα η τύχη μιας Νοτιοκορεάτισσας. Με παράλληλες έρευνες άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαμπάκας την αναζητούσαν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου…

Τις τοπικές αρχές κινητοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (01-11-2018) η πληροφορία ότι αγνοείται στα Μετέωρα η τύχη μιας Νοτιοκορεάτισσας. Με παράλληλες έρευνες άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαμπάκας την αναζητούσαν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου.

Στις έρευνες κλήθηκε να συνδράμει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ενώ τις πρωινές ώρες βοήθησε και η Ομάδα Διάσωσης της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, μετά από αίτημα του υπευθύνου της Πολιτικής Προστασίας.

Τελικά γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας εντόπισαν 62χρονη αγνοούμενη όταν εκείνη κατέβηκε μόνη της στο σημείο «Βρύσες» στις ελιές στην περιοχή «Κόκα Ρόκα» της Καλαμπάκας.

Η ίδια δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας από την περιπέτειά της, παρόλα αυτά για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.

Οι εικόνες μετά την επιχείρηση

Πηγή: ekalampaka.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις