Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Καλαμπάκα: «Χτενίζουν» τα βουνά για τον άνδρα που πυροβόλησε τον αδερφό του

Καλαμπάκα: «Χτενίζουν» τα βουνά για τον άνδρα που πυροβόλησε τον αδερφό του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου που συνέβη το μεσημέρι στη Διάβα Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr ο άνδρας κατάφερε και διέφυγε στα βουνά παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και «χτενίζουν» την περιοχή, ενώ αρχικά φαίνεται πως είχε κρυφτεί στο μαντρί του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το όπλο της συμπλοκής, ένα μονόκαννο, ο φερόμενος ως δράστης το άφησε στο σπίτι του και μετά τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.

Η περιοχή που τον αναζητούν είναι δύσβατη και ο άνδρας που είναι κτηνοτρόφος, την γνωρίζει πολύ καλά.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, με τραύματα και στα δύο πόδια καθώς ο πυροβολισμός που δέχτηκε ήταν σχεδόν εξ επαφής.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο αδερφών, τα σπίτια των οποίων μάλιστα βρίσκονται στην ίδια αυλή, ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσία κι άλλων οικείων προσώπων, ενώ δεν άργησε να πάρει άσχημη τροπή.

Ο μεγαλύτερος αδερφός, ηλικίας 62 ετών πήρε το όπλο και φέρεται να έριξε στον αδερφό του, ηλικίας 58 ετών, μπροστά στα μάτια των συγγενών τους.

Το θύμα έπεσε τραυματισμένο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης εξαφανίστηκε και μάλιστα ημίγυμνο και μέσα στα αίματα.

Κάτοικοι του χωριού, μιλώντας στο Trikalanews.gr ανέφεραν πως οι διαμάχες τους κρατάνε χρόνια, αλλά ποτέ δεν περίμεναν να έχουν τέτοια κατάληξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις