Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Καρδίτσα: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μετά τα μπλόκα των αγροτών – Εκατοντάδες τρακτέρ στον Ε65

Καρδίτσα: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μετά τα μπλόκα των αγροτών – Εκατοντάδες τρακτέρ στον Ε65
Eurokinissi

Τροποποιούνται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 στην Καρδίτσα, λόγω των κινητοποιήσεων που άρχισαν οι αγρότες. Ένταση σημειώνεται κατά διαστήματα με τις δυνάμεις της αστυνομίας στα μπλόκα.

Οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν νωρίς το βράδυ στην Καρδίτσα σε τροποποίηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Ε65, καθώς οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα.

Όπως γίνεται γνωστό, με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, τροποποιούνται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως ακολούθως:

* άρση της εκτροπής στον κόμβο Ανάβρας και στον κόμβο Προαστίου και

* τη συνέχεια του αποκλεισμού εισόδου – εξόδου στον ανισόπεδο κόμβο Καρδίτσας, αμφίπλευρα.

Η είσοδος και έξοδος των οχημάτων που προορίζονταν για τον κόμβο Καρδίτσας θα διεξάγεται από τις επόμενες ή προηγούμενες εισόδους και εξόδους του Αυτοκινητόδρομου Ε65 (ανάλογα με την κατεύθυνση κυκλοφορίας).

Εκατοντάδες αγρότες, από την Καρδίτσα και τα Φάρσαλα, ανέβηκαν με τα πόδια στον Ε-65, και αφού προηγήθηκε ένταση με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αποκλείσει τις προσβάσεις για τα τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα.

πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ

φωτογραφίες Eurokinissi

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις