Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καρδίτσα: Τρακτέρ και χιλιάδες άτομα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη

Καρδίτσα: Τρακτέρ και χιλιάδες άτομα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη

Η Καρδίτσα στους δρόμους για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Μαθητές, αγρότες, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι στέλνουν τα δικά τους μηνύματα…

Στην Καρδίτσα που θρηνεί για τις απώλειες παιδιών της, στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, χιλιάδες άτομα κάθε ηλικίας βγήκαν στους δρόμους, για να πάρουν μέρος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας. Από μαθητές μέχρι συνταξιούχους και από αγρότες μέχρι υπαλλήλους που ζητούν να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες της τραγωδίας και να παρθούν μια σειρά από μέτρα, ώστε ποτέ ξανά να μην ζήσουμε τέτοιες μέρες.

Με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη, συνοδεύτηκε η απεργία της Τετάρτης 8 Μαρτίου στην Καρδίτσα, με αντικείμενο την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Στην κεντρική πλατεία της πόλης, βρίσκονται χιλιάδες άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των φορέων αλλά και στην προσωπική τους ανάγκη να διαμαρτυρηθούν για το σιδηροδρομικό δυστύχημα και τους λόγους που επέτρεψαν να συμβεί.

Στον χώρο της συγκέντρωσης υπάρχει και ένας μικρός αριθμός τρακτέρ, πάνω στην πλατεία, προς την πλευρά της Υψηλάντου, ενώ πολλές δεκάδες πανό βρίσκονται στα χέρια του πλήθους. Επίσης οι μαθητές πολλών σχολείων έχουν σπεύσει και συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Ομιλίες έγιναν από τον πρόεδρο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ κ. Ταξιάρχη και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Καπράνα, ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί εκπροσώπων φορέων. Θα ακολουθήσει πορεία προς τον σιδηροδρομικό σταθμό που βρίσκεται στην Καρδίτσα.

Πηγή: karditsalive.net

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις