Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κασιδιάρης: Επανίδρυση της χωροφυλακής με πολεμική εκπαίδευση και στρατιωτικό οπλισμό (VIDEO)

Κασιδιάρης: Επανίδρυση της χωροφυλακής με πολεμική εκπαίδευση και στρατιωτικό οπλισμό (VIDEO)

Αυτή τη… λύση πρότεινε ο Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μίλησε από τη Φθιώτιδα και για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ενώ προέβλεψε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στην επόμενη κυβέρνηση.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στη Φθιώτιδα με αφορμή εκδήλωση μνήμης για τη μάχη των Θερμοπυλών.

Για μία ακόμη φορά επιτέθηκε κατά πάντων χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός του με οποιοδήποτε άλλο κόμμα του… “αντισυνταγματικού τοξου”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε και στους Ρομά που όπως είπε “ο νόμος με υποχρεώνει να αποκαλεί έτσι αλλιώς θα έχω πάλι δικαστήρια”, μίλησε για “πολεμικές συνθήκες” που επικρατούν στην επαρχία εξαιτίας συμμοριών αλλοδαπών και τόνισε πως ο τρόπος για να αντιμετωπιστεί η έξαρση της εγκληματικότητας είναι “η επανίδρυση της χωροφυλακής με πολεμική εκπαίδευση και στρατιωτικό οπλισμό…”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά υπάλληλο της Μέρκελ, υποστήριξε πως ο εκλογικός νόμος άλλαξε υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής, ενώ προέβλεψε μάλιστα και συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Για τους υποψηφίους στη Φθιώτιδα δεν άνοιξε τα χαρτιά του, υποστήριξε όμως πως η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας χωρίς συνεργασίες.

Αναφερόμενος στα πολλά διόδια στο εθνικό δίκτυο ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για χρήματα που εισπράττουν εργολάβοι και “νταβατζήδες”.

Δείτε το βίντεο του LamiaStar με τις δήλωσεις του Ηλία Κασιδιάρη:


ο Η. Κασιδιάρης στην Λαμία από LAMIASTARGR

Διαβάστε επίσης:

Ο Η.Κασιδιάρης για Δήμαρχος – On Air το χρίσμα από τον Ν. Μιχαλολιάκο

Τατουάζ – σβάστικα και αγκαλιά τη Μις Τουρισμός ο Κασιδιάρης

Αρνητής του Ολοκαυτώματος μέσα στην Βουλή έγινε ο Ηλίας Κασιδιάρης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε