Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Καστοριά: Πίστευε ότι θα έβγαζε «εύκολο χρήμα» και μπήκε σε κακούς μπελάδες – Οι εικόνες της υπόθεσης

Καστοριά: Πίστευε ότι θα έβγαζε «εύκολο χρήμα» και μπήκε σε κακούς μπελάδες – Οι εικόνες της υπόθεσης

Εφιαλτικό μεσημέρι στην Καστοριά για τον 65χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, που αναγκάστηκε να σταματήσει μετά από σήμα αστυνομικών…

Συνελήφθη χθες (18-02-2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, ένας 65χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά 30χρονου αλλοδαπού. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 65χρονο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικού ποσού, έναν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, – 2 – κινητά τηλέφωνα και – 3 – κάρτες sim.

Επιπλέον, σε βάρος του μεταφερόμενου αλλοδαπού επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των πέντε χιλιάδων ευρώ για παράβαση των προϋποθέσεων εισόδου στη χώρα, σύμφωνα με τις διατάξεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοΐού covid -19. Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, ενώ ο 65χρονος με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις