Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καστοριά: Στο αυτόφωρο ο γιος της 82χρονης που βρέθηκε θαμμένη – «Έχουμε τρελαθεί όλοι»

Καστοριά: Στο αυτόφωρο ο γιος της 82χρονης που βρέθηκε θαμμένη – «Έχουμε τρελαθεί όλοι»

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 82χρονης γυναίκας από το Δενδροχώρι στην Καστοριά. Ο 46χρονος γιος της άτυχης ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

Γειτόνισσα (φωτογραφία κάτω) της 82χρονης γυναίκας από την περιοχή του Δενδροχωρίου στην Καστοριά συγκινημένη αποκαλύπτει στο newsit.gr: «Ήταν από τις καλύτερες και πιο ευγενικές γυναίκες της περιοχής. Είμαστε πολλά χρόνια γειτόνισσες και την φρόντιζα καθημερινά. Της πήγαινα φαγητό, την βοηθούσα όπου χρειαζόταν. Είχα να τη δω πολύ καιρό. Μπορεί και περισσότερο από ένα μήνα. Ρωτούσα τον γιο της αν είναι καλά και μου απαντούσε πως της πονούσαν τα πόδια και γι’ αυτό δεν έβγαινε έξω. Ανησύχησα. Την προηγούμενη Τετάρτη (σ.σ. 14.09.2022) τού είπα ότι θέλω να την δω και θα φρόντιζα την επόμενη μέρα να πάω στο σπίτι να την επισκεφτώ. Το πρωί της Πέμπτης (σ.σ. 15.09.2022) ο γιος της έφυγε να δηλώσει την εξαφάνισή της. Δεν ξέρω τι έγινε. Η αστυνομία θα κάνει σωστά τη δουλειά της και θα βρεθεί ο δράστης. Έχουμε τρελαθεί όλοι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός άνθρωπος ήταν».

Τα οστά που βρέθηκαν έχουν σταλεί προς ανθρωπολογική εξέταση για να ταυτοποιηθεί ή όχι αν ανήκουν στην 82χρονη γυναίκα.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr από το σπίτι της ηλικιωμένης στο Δενδροχώρι:

Δείτε και βίντεο του AlphaFM από την προσαγωγή του 46χρονου στα δικαστήρια Καστοριάς:

Την ίδια στιγμή ο 46χρονος γιος της γυναίκας, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (19.09.2022) πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Καστοριάς για να δικαστεί στο Αυτόφωρο για ψευδή κατάθεση, καθώς φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις στις καταθέσεις του, ως προς τον χρόνο που δήλωσε πως είχε εξαφανιστεί η μητέρα του.

Ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί την προσεχή Τετάρτη (21.09.2022) και ως τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις