Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατερίνη: Έσπρωξε ανήλικο και τον «πέταξε» στα ράφια περιπτέρου – Εικόνες ντοκουμέντα

Κατερίνη: Έσπρωξε ανήλικο και τον «πέταξε» στα ράφια περιπτέρου – Εικόνες ντοκουμέντα

Σοκάρει βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν άνδρα, σε περίπτερο στην Κατερίνη, όπου έσπρωξε με δύναμη έναν ανήλικο, χωρίς καμία σημαντική αφορμή, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Στις εικόνες ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr αποτυπώνεται καρέ καρέ το περιστατικό.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής 30/07 έξω από περίπτερο στην Κατερίνη. Σύμφωνα με μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες ο άγνωστος άνδρας πήγε στο περίπτερο για να μετατρέψει κάποια κέρματα από ψιλά σε χάρτινα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο άνδρας βρισκόταν στο σημείο αρκετή ώρα και έβγαζε τα κέρματα ένα ένα, ενώ την ίδια στιγμή πλησίαζε κόσμος για να ψωνίσει αλλά αυτός δεν έκανε καθόλου στην άκρη.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο newsit.gr πως σε μια στάση λεωφορείου που βρίσκεται δίπλα στο περίπτερο, υπήρχαν και κάποια παιδιά που κάτι του ανέφεραν. Στη συνέχεια όμως, φτάνουν στο περίπτερο άλλα παιδιά. Το παιδί που χτυπήθηκε, φέρεται να ζήτησε να μετατρέψει και αυτό κέρματα και εκείνη την ώρα ο άγνωστος άνδρας γύρισε και τον έσπρωξε με δύναμη.

Πριν γίνει αυτό, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, με το που έφτασαν τα παιδιά αυτός άρχισε να φωνάζει στην υπάλληλο του περιπτέρου και της ζητούσε να τους διώξει όλους και ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Το παιδί το έσπρωξε χωρίς να το περιμένει κανείς και αυτό αποτυπώνεται και στις εικόνες ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το παιδί ήταν χαμηλών τόνων.

Όπως διακρίνεται και στις εικόνες ντοκουμέντα, ο άνδρας έσπρωξε το παιδί και το έριξε πάνω σε ράφια προϊόντων. Σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο newsit.gr πως το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι σοβαρά και πως εκείνη τη στιγμή όλοι όσοι ήταν κοντά έτρεξαν για να βοηθήσουν. Στη συνέχεια ο άνδρας αυτός πήγε στη στάση και περίμενε το λεωφορείο. Σύμφωνα με μαρτυρίες στη συνέχεια ήρθε ένα λεωφορείο, ο άγνωστος άνδρας ανέβηκε σε αυτό και έφυγε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο συγκεκριμένος άντρας έχει γίνει γνωστός από video που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιος από την παρέα των παιδιών να τον αναγνώρισε και να τον χλεύασε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις