Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατερίνη: Λήστεψε κατάστημα και επέστρεψε λίγο αργότερα να πάρει το σφυρί που ξέχασε

Κατερίνη: Λήστεψε κατάστημα και επέστρεψε λίγο αργότερα να πάρει το σφυρί που ξέχασε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κατερίνη, όταν ένας διαρρήκτης αποδείχθηκε μάλλον γκαφατζής, καθώς έκλεψε ένα κατάστημα με οπτικά και στη συνέχεια επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος για να πάρει το σφυρί που είχε ξεχάσει.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οπτικών στην Κατερίνη μόλις είδε ότι έπεσε θύμα διάρρηξη, ανέτρεξε στα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και έμεινε άφωνος με όσα είδε.

Στο αποκλειστικό βίντεο που πρόβαλλε η ΕΡΤ, φαίνεται να πλησιάζει το κατάστημα ένας άντρας μαυροφορεμένος με μάσκα νεκροκεφαλής (αποκριατική) και με ένα σφυρί να σπάει τη τζαμαρία και να παίρνει τα γυαλιά της βιτρίνας, να τα βάζει σε ένα σάκο και να φεύγει.

Ωστόσο, μετά από μισή ώρα o διαρρήκτης επιστρέφει με ποδήλατο χωρίς αυτή τη φορά να φοράει μάσκα, για να πάρει το σφυρί που είχε ξεχάσει!

 

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε πως το προηγούμενο βράδυ ο ίδιος διαρρήκτης είχε προσπαθήσει και πάλι να σπάσει τη βιτρίνα με τη βοήθεια ενός σπρέι και ενός αναπτήρα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε άπρακτος.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το κόστος των ζημιών και της διάρρηξης ανέρχεται στα 7.000 ευρώ. Η αστυνομία έχει λάβει το οπτικό υλικό και αναζητά τον δράστη, καθώς φαίνεται το πρόσωπό του καθαρά στην κάμερα ασφαλείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις