Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κατερίνη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 23χρονος οδηγός – Στο νοσοκομείο ο 22χρονος συνοδηγός

Κατερίνη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 23χρονος οδηγός – Στο νοσοκομείο ο 22χρονος συνοδηγός

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κατερίνη λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ακαριαίος ο θάνατος του 23χρονου, μπροστά στον φίλο του, που βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο…

Σκληρές εικόνες στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στην Κατερίνη. Το μοιραίο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο νεαροί διαλύθηκε και από τα συντρίμμια του ανασύρθηκε νεκρός ο 23χρονος οδηγός. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε ταχύτατα και οι διασώστες απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον 22χρονο συνοδηγό. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του, δεν εμπνέει πλέον ανησυχία στους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Τη ζωή του στην άσφαλτο έχασε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, ένας 23χρονος σε τροχαίο στην Κατερίνη. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 01:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαινε και ένας 22χρονος, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολωνάκια, σε ένα παγκάκι και έπεσε πάνω σε κορμό δέντρου.

Από το τροχαίο ο 23χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 22χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις