Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Καθαρά Δευτέρα – Πάτρα: Καρναβαλικός σοκολατοπόλεμος για μικρούς και μεγάλους

Καθαρά Δευτέρα – Πάτρα: Καρναβαλικός σοκολατοπόλεμος για μικρούς και μεγάλους

Στην Πάτρα τη βασίλισσα του καρναβαλιού έχουν καταφτάσει χιλιάδες καρναβαλιστές για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Ντόπιοι και επισκέπτες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας με αυθεντική χαρούμενη διάθεση και πλατιά χαμόγελα.

Οι καρναβαλιστές που έκαναν ειρηνική «εισβολή» στην Πάτρα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αναμένουν τη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση. Νωρίτερα, επιδόθηκαν στον σοκολατοπόλεμο, το πιο γλυκό έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Τα οχήματα των σοκολατοριχτών με τους εκπροσώπους των σωματείων «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες», «Σοκολατοπαίχτες» και «Σοκολατοβροχή» με τη συνοδεία μουσικού άρματος παρέλασαν και σκόρπισαν ανάσα χαράς και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο που βρισκόταν στα πεζοδρόμια και στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Όπως ανέφερε το thebest.g, οι συναρπαστικές ρίψεις σοκολατών έδωσαν χρώμα στο κέντρο της Πάτρας με τους σοκολατορίχτες από τα οχήματα να προσφέρουν ευθυμία και να προγλυκαίνουν τον κόσμο ενόψει της ποδαράτης παρέλασης.

To Καλό Καρναβάλι είναι πάντα το Γλυκό Καρναβάλι!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις