Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Καβάλα: Εξαφάνιση 12χρονου αγοριού – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Καβάλα: Εξαφάνιση 12χρονου αγοριού – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην Καβάλα μετά την εξαφάνιση ενός αγοριού ηλικίας 12 ετών. Σχετική ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εξαφάνιση του ανήλικου από την Καβάλα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι τα ίχνη του 12χρονου Κοσμά Κ. χάθηκαν μεσημεριανές ώρες της 20ης Ιουνίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κοσμάς Κ., 12 ετών, έχει ύψος 1,50 μ. και αδύνατος, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο σορτσάκι και μαύρα παπούτσια. Στο δεξί χέρι φορούσε βραχιόλι ταυτότητας, ασημένιο με μαύρο κορδόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις