Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καβάλα: Κοίταξαν κάτω από το φορτηγό και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους – Οι εικόνες που είδαν [pics]

Καβάλα: Κοίταξαν κάτω από το φορτηγό και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους – Οι εικόνες που είδαν [pics]

Ένας θόρυβος στο λιμάνι, έκανε κάποιους να σκύψουν για να δουν την εικόνα κάτω από το φορτηγό. Οι εικόνες από την Καβάλα έγιναν θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο και δικαιολογημένα…

Ένα κουνάβι βρέθηκε κάτω από φορτηγό στο λιμάνι, με τη σχετική φωτογραφία από την Καβάλα να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το σπάνιο, για το αστικό περιβάλλον ζώο, εντόπισαν περαστικοί χθες το πρωί (09-07-2018), στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», κοντά στον επιβατικό σταθμό.

Πρόκειται για ένα κουνάβι, το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο κάτω από φορτηγό που ετοιμάζονταν να μπει σε πλοίο της γραμμής για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Προφανώς το άτυχο ζώο βρήκε καταφύγιο κάτω από το φορτηγό πριν φτάσει στο λιμάνι και τραυματίστηκε κατά τη διαδρομή του οχήματος. Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο της πόλης και κατόπιν στη Θεσσαλονίκη, με τη ζωή του να μην διατρέχει κίνδυνο.

Καβάλα: Το κουνάβι κάτω από το φορτηγό

Φωτογραφία: Γιάννης Κομνηνός

Συνεχίζονται οι διαρρήξεις στην Καβάλα

Ένα ακόμα περιστατικό διάρρηξης καταστήματος συνέβη στην Καβάλα, αυτή τη φορά μέσα στην πόλη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού.

Συγκεκριμένα, άγνωστος ή άγνωστοι έσπασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 19 Απριλίου 2018 τη τζαμαρία γνωστού καταστήματος εστίασης, προσπαθώντας να μπουν στον χώρο. Ωστόσο, ο θόρυβος που έκαναν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά σπίτια πολύ κοντά στο κατάστημα τους έτρεψε σε φυγή, πριν προλάβουν να πάρουν κάτι.

Ο απολογισμός της απόπειρας διάρρηξης είναι οι φθορές στη τζαμαρία του καταστήματος και η ανησυχία των κατοίκων του Τιμίου Σταυρού, καθώς, όπως λένε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, ενώ ουκ ολίγες φορές άγνωστοι έχουν προσπαθήσει να κλέψουν και αυτοκίνητα, σπάζοντας το παράθυρο του οδηγού ή του συνοδηγού.

Πηγή: kavalapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις