Τρίτη, 21 Μαΐ
25oC Αθήνα

Καβάλα – Κορονοϊός: Αγωνία για δύο μικρά παιδιά που νόσησαν – Φόβοι των γιατρών για τις επόμενες μέρες

Παρθένα Κουτμερίδου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο κορονοϊός συνεχίζει να μην κάνει ηλικιακές διακρίσεις και στην Καβάλα. Δύο μικρά παιδιά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην κλινική Covid του νοσοκομείου, μετά τα συμπτώματα που παρουσίασαν…

Σύμφωνα με το proininews.gr, πρόκειται για παιδιά ηλικίας 3,5 και 12 ετών που σήκωσαν πυρετό και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τα παιδιά παραμένουν στην κλινική Covid του νοσοκομείου, με τους γονείς τους να αγωνιούν. Οι γιατροί στην πόλη, που τις τελευταίες μέρες δεν παίρνουν ανάσα, φοβούνται τα χειρότερα για το διάστημα που ακολουθεί.

Όπως λένε οι δυνατότητες του νοσοκομείου, εξαντλούνται την ώρα που τα μηνύματα που έρχονται κάθε άλλο, παρά αισιόδοξα είναι. Όπως ανέφερε εξάλλου, ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, δεν πρόκειται να φτάσουμε τα 10.000 κρούσματα εάν τα μέτρα εφαρμοστούν, ωστόσο εκτίμησε ότι θα φτάσουμε τα 9.000 κρούσματα στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Τα μέτρα δεν θα ανατρέψουν την πορεία της πανδημίας άμεσα, θα χρειαστεί χρόνος γι’ αυτό. Πρέπει να κάνεις κάτι πολύ δραστικό όταν έχεις τέτοια διασπορά στην κοινότητα», δήλωσε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις