Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καβάλα: Μαθητής ΕΠΑΛ ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο – «Μαύρη μέρα για το σχολείο μας»

Καβάλα: Μαθητής ΕΠΑΛ ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο – «Μαύρη μέρα για το σχολείο μας»
proininews.gr

Μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας ήταν ο 18χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο στον δρόμο για τον ΧΥΤΑ.

Το απορριμματοφόρο της Καβάλας πάτησε και έλιωσε τη μηχανή, σκοτώνοντας τον 18χρονο και τραυματίζοντας ελαφρά τον συνεπιβάτη.

«Ο μαθητής μας ο Τόπι Ενέα, ένα πρόσχαρο παιδί, αγαπητό σε όλους, αθλητής, παίχτης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στους δικούς του», σημειώνει, μεταξύ άλλων, το 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας για το τραγικό γεγονός.

Η ανακοίνωση του Σχολείου

«Αγαπητοί Γονείς/ Κηδεμόνες,

Αισθήματα βαθιάς οδύνης μας κυρίευσαν, όταν πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε τον θάνατο μαθητή μας σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Ο μαθητής μας είναι ο Τόπι Ενέα, οδηγός της μηχανής που «καρφώθηκε» κάτω από απορριμματοφόρο του Δήμου Καβάλας.

Ένα πρόσχαρο παιδί, αγαπητό σε όλους, αθλητής, παίχτης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στους δικούς του.

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, ότι τα παιδιά οδηγούν τις μηχανές τους -άλλοτε με δίπλωμα, άλλοτε χωρίς- με απερισκεψία και υψηλό βαθμό επικινδυνότητας εντός και εκτός πόλης. Έχουν άγνοια κινδύνου και μπορεί να εμπλακούν σε ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή.

Φέτος, μαθητές/-τριες του σχολείου ενεπλάκησαν σε τουλάχιστον 7 μείζονα ατυχήματα. Το σχολείο πενθεί και δεν είναι η πρώτη φορά… Ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία.

Ο Διευθυντής, Πασχάλης Παλαβούζης, ΠΕ86 Πληροφορικής».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις