Δευτέρα, 3 Ιουν.
25oC Αθήνα

Καβάλα: Νοίκιασαν σπίτι με πισίνα για πάρτι – έκπληξη σε φίλη τους και βρέθηκαν στο εδώλιο

Καβάλα: Νοίκιασαν σπίτι με πισίνα για πάρτι – έκπληξη σε φίλη τους και βρέθηκαν στο εδώλιο

Το πάρτι στο σπίτι σε χωριό στην Καβάλα διακόπηκε όταν έφτασαν αστυνομικοί. Οι συμμετέχοντες δεν μπορούσαν ακόμα και τότε να σκεφτούν τη συνέχεια…

Τον Ιούνιο του 2023 μια παρέα γυναικών νοίκιασε για ένα βράδυ κατοικία με αυλή και πισίνα σε χωριό του Δήμου Νέστου στην Καβάλα. Το σπίτι ήταν προς διάθεση για τέτοιους είδους χρήσεις και μισθώσεις. Οι γυναίκες ήθελαν να οργανώσουν πάρτι έκπληξη με αφορμή τα γενέθλια φίλης τους. Όλα είχαν ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά στην πορεία το κλίμα άλλαξε και το πάρτι διακόπηκε. Αιτία η ένταση της μουσικής, που ενόχλησε ορισμένους από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Η διοργανώτρια του πάρτι ήταν κατηγορούμενη την περασμένη Πέμπτη 16 Μαΐου στο Μονομελές για διατάραξη κοινής ησυχίας. Το πάρτι έγινε στην αυλή της κατοικίας ενός μικρού χωριού. Σε ένα από τα τελευταία σπίτια, κοντά στο βουνό.

Σύμφωνα με το proininews.gr, η μουσική ενόχλησε περιοίκους! Έτσι το πάρτι διακόπηκε μετά από έλεγχο της αστυνομίας. Μέλος της παρέας και μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε στο δικαστήριο ότι χρησιμοποιήθηκε κινητό τηλέφωνο, στο οποίο είχε προσαρμοστεί μικρό ηχείο.

«Το πιο κοντινό σπίτι ήταν κάμποσο μακριά», κατέθεσε. «Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ενοχλούσαμε και δεν το θέλαμε», πρόσθεσε. Είπε μάλιστα ότι το επίμαχο τραγούδι που ενόχλησε τον περίοικο ήταν το γνωστό «Happy Birthday» κατά την ώρα άφιξης της εορτάζουσας.

Τόσο η μάρτυρας όσο και η κατηγορούμενη υποστήριξαν ότι υπήρξε συμμόρφωση μετά την παρατήρηση της αστυνομίας. Η οποία αποχώρησε χωρίς να αναφερθεί στη μήνυση. «Έτσι λοιπόν ξαφνιαστήκαμε όταν λάβαμε την ειδοποίηση για το δικαστήριο. Δεν περιμέναμε να δοθεί αυτή η συνέχεια», είπαν αμφότερες οι γυναίκες.

Η Εισαγγελέας πείσθηκε από τις εξηγήσεις, πρότεινε την απαλλαγή της κατηγορούμενης. Ίδια ήταν η απόφαση της προέδρου του δικαστηρίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις