Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Καβάλα: Ο θείος και η γιαγιά του δολοφόνου του 52χρονου – «Τον πίεζαν για να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί»

Καβάλα: Ο θείος και η γιαγιά του δολοφόνου του 52χρονου – «Τον πίεζαν για να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί»

«Το διάστημα που αναζητούσαν τον δολοφόνο του 52χρονου στην Καβάλα, δεν μας είχε πει τίποτα ο ανιψιός μου»! Αυτό αποκαλύπτει στο newsit.gr ο θείος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του 52χρονου, στην περιοχή της Χρυσούπολης.

Δεν γνώριζαν τίποτα ο θείος και η γιαγιά του 25χρονου δολοφόνου, όπως υποστηρίζουν, ενώ μας μεταφέρουν ότι από το εργοστάσιο της Χρυσούπολης στην Καβάλα δεν είχε φύγει επειδή τον απείλησαν, αλλά, επειδή του έγινε καλύτερη οικονομική πρόταση.

Ο θείος του 25χρονου, Κωνσταντίνος Σίμου, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από τη δουλειά έφυγε από μόνος του επειδή ήθελε να πάει στο λατομείο, του έδιναν πιο πολλά χρήματα. Έλεγε ότι τον πιέζουν στην προηγούμενη δουλειά και ότι θα τον αναγκάσουν να φύγει. Με τον 52χρονο είχα άριστες σχέσεις εγώ. Αυτό το διάστημα που αναζητούσαν τον δολοφόνο δεν έλεγε τίποτα. Του έχω πολύ αδυναμία του ανιψιού μου, δεν του έλλειπε τίποτα, δεν έδινε αφορμές και είχε αδυναμία στις μεγάλες μηχανές».

Στη συνέχεια, η γιαγιά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου σημειώνει και αυτή ότι ο εγγονός της «τώρα δουλεύει στο λατομείο, πήγε εκεί γιατί του έδωσαν πιο πολλά χρήματα, δεν τον απέλυσαν. Εμείς δεν θέλαμε να πάει γιατί είναι βαριά η δουλειά εκεί».

Νωρίτερα, στην αστυνομική διεύθυνση της Καβάλας, κλήθηκαν και μετέβησαν οι γονείς και η σύντροφος του 25χρονου και εξετάστηκαν για το εάν γνώριζαν που ήταν το χρονικό διάστημα πριν και μετά τη δολοφονία του 52χρονου. Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις τους, κανένας δεν γνώριζε για την αποτρόπαια πράξη του νεαρού άνδρα και για αυτό αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις