Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Καβάλα: Σκληρές εικόνες και νέα στοιχεία για τη μετωπική σύγκρουση φορτηγών με δύο νεκρούς οδηγούς

Καβάλα: Σκληρές εικόνες και νέα στοιχεία για τη μετωπική σύγκρουση φορτηγών με δύο νεκρούς οδηγούς

Στο τροχαίο στην Καβάλα έχασαν τη ζωή τους, οι οδηγοί των δύο φορτηγών. Οι εικόνες μαρτυρούν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης…

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03-11-2021) στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας. Δύο φορτηγά συγκρούστηκαν μετωπικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι οδηγοί τους. Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας είναι σκληρές. Τα φορτηγά μετατράπηκαν σε δυο άμορφες μάζες σιδερικών με τα προϊόντα που μετέφεραν να πέφτουν στο δρόμο.

Σύμφωνα με το proininews.gr, που δημοσιοποίησε τις παρακάτω φωτογραφίες, ο ένας οδηγός ήταν από τη Δράμα και μετέφερε άλευρα στην Αθήνα και ο δεύτερος είχε ξεκινήσει από τον Σταυρό Χαλκιδικής με προορισμό τη Νέα Πέραμο, όπου θα φόρτωνε ψάρια για τη Νέα Μηχανιώνα…

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ύψος της Τούζλας στην παραλία Οφρυνίου. Τα δύο φορτηγά συγκρούστηκαν μετωπικά με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο οδηγών, ηλικίας 31 και 63 ετών.

Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκε ο οδηγός του ενός οχήματος και για τον λόγο αυτό στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να ξεκινήσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού του. Ο οδηγός που εγκλωβίστηκε στο όχημα, ανασύρθηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ, τραυματίστηκε θανάσιμα και ο οδηγός του άλλου οχήματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις