Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πέντε νεκροί στην Εγνατία Οδό κοντά στην Καβάλα – Σκληρές οι εικόνες από το αιματηρό τροχαίο [pics]

Πέντε νεκροί στην Εγνατία Οδό κοντά στην Καβάλα – Σκληρές οι εικόνες από το αιματηρό τροχαίο [pics]

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Καβάλα. Αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε στα βράχια… Έχουν ανασυρθεί πέντε νεκροί, ενώ δύο από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 09.00 στην Εγνατία Οδό πάνω από την Καρβάλη, στο ρεύμα προς Καβάλα πριν το πρώτο τούνελ. Δυστυχώς υπάρχουν πέντε νεκροί και περισσότεροι από 10 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση.

Το αυτοκίνητο γεμάτο πρόσφυγες εξετράπη της πορείας του, έφυγε από τον δρόμο, προσέκρουσε στα βράχια και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Η Πυροσβεστική υπηρεσία έδωσε μάχη να απεγκλωβίσει τους άτυχους μετανάστες μέσα από το όχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα επέβαιναν 16 με 17 άτομα.

Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και το βανάκι χτύπησε με σφοδρότητα στο στηθαίο. Αμέσως μετά βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε στο σημείο που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο μετά από λίγα λεπτά, αφού έτυχε να περνάει για να πάει στο Κέντρο Υγείας της Χρυσούπολης. Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα ακόμα ένα για τη διακομιδή των τραυματισμένων και των νεκρών.

Καβάλα: Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας

Στον τόπο της τραγωδίας έφτασαν γρήγορα αστυνομικοί και πυροσβέστες, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για λίγα λεπτά…

Πηγή: proininews.gr

Αν. Μακεδονία και Θράκη Τελευταίες ειδήσεις