Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καβάλα: Στον ανακριτή ο 47χρονος δολοφόνος του Γιώργου Γρηγοριάδη

Καβάλα: Στον ανακριτή ο 47χρονος δολοφόνος του Γιώργου Γρηγοριάδη

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 47χρονος δολοφόνησε το μεσημέρι της 11ης Δεκεμβρίου δολοφόνησε τον Γιώργο Γρηγοριάδη στην παραλία Ονυφρίου, στην Καβάλα.

Σύμφωνα με την proini.gr, ο κατηγορούμενος μπήκε στον ανακριτή αμίλητος χωρίς να πει λέξη.

Το χρονικό

Όλα έγιναν το μεσημέρι της 11ης Δεκεμβρίου. Όπως φέρεται να είπε ο 47χρονος φερόμενος ως δράστης του στυγερού εγκλήματος, είδε τον αδικοχαμένο Γιώργο Γεωργιάδη, έξω από το σπίτι του. Αρχικά του επιτέθηκε λεκτικά αλλά στη συνέχεια τον χτύπησε πισώπλατα με ένα εργαλείο. 

“Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Είχα θολώσει επειδή μου είχε κλέψει εργαλεία” φέρεται να είπε στην κατάθεσή του, στους αστυνομικούς ο φερόμενος ως δράστης. Αμέσως μετά ο 47χρονος έσυρε το σώμα του τραυματισμένου επιχειρηματία και κάποια στιγμή εμφανίστηκε η μητέρα του, που βλέπουμε στις επόμενες εικόνες της εκπομπής T Live, με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η μητέρα λέει στον 47χρονο να πάνε τον Γιώργο Γρηγοριάδη στο Κέντρο Υγείας. Τότε εκείνος βλέπει πως ο 42χρονος έχει υποκείψει. Η μητέρα του φερόμενου ως δράστη λέει στο παιδί της, να ειδοποιήσουν την αστυνομία. “Αν φωνάξεις κανέναν θα σε σκοτώσω” φέρεται να της είπε ο κατηγορούμενος.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του, οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, που έδειχναν ότι ο δολοφόνος τον μετέφερε στην απομονωμένη περιοχή όπου τον έριξε στο αρδευτικό κανάλι.

Η σορός του 42χρονου εντοπίστηκε στις 16 Δεκεμβρίου, σε αγροτική περιοχή της Ευκαρπίας Σερρών Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή ο θάνατος του θύματος επήλθε από αιμορραγία που προκλήθηκε λόγω τρώσης αορτής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις