Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καβάλα: Τροχαίο με μία νεκρή και δύο τραυματίες – Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο που πήγαινε ανάποδα

Καβάλα: Τροχαίο με μία νεκρή και δύο τραυματίες – Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο που πήγαινε ανάποδα

Το τροχαίο δυστύχημα «πάγωσε» την Καβάλα λίγες ώρες πριν την Ανάσταση. Αυτοκίνητο όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο μπήκε ανάποδα σε διασταύρωση και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα λίγα μέτρα παρακάτω…

Το βίντεο ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό. Είναι τα τελευταία μέτρα του αυτοκινήτου που μπήκε ανάποδα σε διασταύρωση στην Καβάλα, λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα. Όπως φαίνεται είχε αναπτύξει ταχύτητα και η μετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή. Οι αερόσακοι άνοιξαν αλλά η 82χρονη συνοδηγός δεν τα κατάφερε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σε νοσοκομεία με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι και οι δύο οδηγοί.

Μέσα από ένα βίντεο το οποίο «τράβηξε» κάτοικος της Αγίας Παρασκευής στην Καβάλα, αποτυπώνονται οι στιγμές λίγο πριν προκληθεί το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην οδό Τενέδου το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου 2023.

Στο βίντεο του Center TV διακρίνεται καθαρά ένα αυτοκίνητο να μπαίνει «ανάποδα» στην οδό Τενέδου, όπου στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που πήγαινε κανονικά στο δρόμο.

Η 82χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου που πήγαινε ανάποδα ανασύρθηκε νεκρή. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν άλλοι 2 τραυματίες, με την κατάσταση του ενός να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο κατέβηκε από την οδό Βουλγαροκτόνου και κινήθηκε για αρκετά μέτρα ανάποδα στο ρεύμα εισόδου της πόλης, ενώ από καθαρή τύχη δεν συγκρούστηκε και με άλλα οχήματα, καθώς εκείνη την ώρα η κίνηση ήταν περιορισμένη.

Η 82χρονη γυναίκα που σκοτώθηκε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Καβάλα, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό της.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις