Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Επιχειρηματίας και γιος σεφ ο 29χρονος που σκοτώθηκε με μηχανή σε τροχαίο

Κεφαλονιά: Επιχειρηματίας και γιος σεφ ο 29χρονος που σκοτώθηκε με μηχανή σε τροχαίο

To τροχαίο στην Κεφαλονιά στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο ακαριαία. Ο άτυχος οδηγός ήταν επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν τόσο στο νησί του Ιονίου όσο και στην Πάτρα…

Το νήμα της ζωής του 29χρονου κόπηκε στην Κεφαλονιά πρόωρα και αναπάντεχα. Μέσα σε μια στιγμή. Σε τροχαίο δυστύχημα. Όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε. Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη τόσο στο νησί που δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά, όσο και στον τόπο καταγωγής του, την Πάτρα. Ο άτυχος οδηγός ήταν γιος σεφ και τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην Κεφαλονιά. Η έρευνα για το δυστύχημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πατρινός είναι ο 29χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κεφαλονιά. Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 29χρονου Αναστάση. Ο εκλιπών διατηρούσε κρεοπωλείο στην Πάτρα ενώ λειτουργούσε κρεοπωλείο στο Φισκάρδο.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 10 Οκτωβρίου, στην επαρχιακή οδό από Βαρύ προς Καρυά Ερρρίσου, στην Κεφαλονιά, 

Ο άτυχος άντρας, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, η οποία εξετράπη της πορείας της και κατέπεσε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης Κεφαλληνίας.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα ήταν γιος γνωστού σεφ, που πληροφορήθηκε την τραγική είδηση τηλεφωνικά και πλέον ανεβαίνει ένα Γολγοθά ανείπωτο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις