Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Μαρτύριο για οικογένεια στα χέρια ληστών – Επιχειρηματίας προσπάθησε να βγάλει μία από τις κουκούλες!

Κεφαλονιά: Μαρτύριο για οικογένεια στα χέρια ληστών – Επιχειρηματίας προσπάθησε να βγάλει μία από τις κουκούλες!

Άγρια ληστεία στην Κεφαλονιά με τους κουκουλοφόρους να μπαίνου με λοστούς. Στο νοσοκομείο η οικογένεια αλλά και ορισμένοι από τους υπαλλήλους που φιλοξενούσαν…

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε σπίτι οικογενείας που διατηρεί εστιατόριο στην περιοχή του ‘Ασσου στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι κουκουλοφόροι, πρώτα διέρρηξαν την επιχείρηση, την έκαναν «φύλλο και φτερό» χωρίς να βρουν τα χρήματα που αναζητούσαν και στη συνέχεια εισέβαλαν με λοστούς στο σπίτι της οικογένειας. Αφού χτύπησαν άγρια τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, πήραν τις εισπράξεις του εστιατορίου και εξαφανίστηκαν.

Τα θύματα δεν είναι σε θέση να περιγράψουν τον αριθμό των κακοποιών. Μπήκαν στο σπίτι και επιτέθηκαν στην οικογένεια αλλά και σε μέλη του προσωπικού τα οποία φιλοξενούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης έδωσε μάχη σώμα με σώμα με τον έναν από αυτούς προσπαθώντας να του βγάλει την κουκούλα και δέχτηκε τα χειρότερα χτυπήματα.

Ευτυχώς οι κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή θα διευκολύνουν το έργο της Αστυνομίας. Τα θύματα δέχονται ιατρική φροντίδα κανένα δεν αντιμετωπίζει κινδυνο είναι όμως όλοι τραυματισμένοι. Επίσης κλάπηκαν ή καταστράφηκαν και κινητά των θυμάτων για αυτό μην ανησυχείτε όσοι γνωρίζετε πια ποια είναι τα θύματα αν δεν απαντούν στο τηλέφωνο. Η Αστυνομική διεύθυνση Κεφαλονιάς έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Στη φυλακή οι ληστές της γιαγιάς στην Πάτρα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον Ανακριτή, οι δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 32 ετών, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι 94χρονης και τη χτύπησαν για να τις πάρουν 50 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα. Ο 31χρονος μαζί με τον 32χρονο στις 23 Αυγούστου 2018, τα ξημερώματα, πήγαν με αυτοκίνητο, στο σπίτι της 94χρονης στην Πάτρα.

Μπήκαν στο εσωτερικό της οικίας από ανασφάλιστη πόρτα και στη συνέχεια ασκώντας σωματική βία στην ηλικιωμένη της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα λαιμού με σταυρό, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο.

Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συνέλεξαν ένα μαντήλι και οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή, στις οποίες καταγράφονταν οι κινήσεις των δραστών. Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεών τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνταν για να οδηγηθούν στον Ανακριτή Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 22χρονου συνεργού τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Πηγή: kefaloniapress.gr – ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις