Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Νέα στοιχεία για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε 17χρονο μαθητή – Η ώρα του εισαγγελέα

Κεφαλονιά: Νέα στοιχεία για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε 17χρονο μαθητή – Η ώρα του εισαγγελέα

Η Κεφαλονιά προσπαθεί να συνέλθει από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν 4 νέα παιδιά, με το ένα να καταλήγει…

Το τροχαίο στην Κεφαλονιά σκόρπισε πόνο και θλίψη. Ο 17χρονος Φάμπιο βρήκε φρικτό θάνατο στο δρόμο για το σχολείο του. Μέσα στο αυτοκίνητο που βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες, βρίσκονταν 4 νέα παιδιά, με οδηγό έναν 19χρονο που είχε έρθει από την Αγγλία. Κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα. Τα τρία παιδιά απεγκλωβίστηκαν αλλά ο 17χρονος είχε ήδη χάσει τη μάχη. Το όχημα μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του ο 17χρονος Φάμπιο. Ο 19χρονος νεαρός, ο οποίος μετά το τραγικό συμβάν συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Το φρικιαστικό τροχαίο στην Κεφαλονιά κόστισε τη ζωή στον 17χρονο, ο οποίος, αντίθετα με τους τρεις άλλους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί προτού αυτό τυλιχτεί στις φλόγες. Ελάχιστα δευτερόλεπτα νωρίτερα, το όχημα των τεσσάρων φίλων είχε ξεφύγει από την πορεία του, προσκρούοντας στα σιδερένια κολονάκια του δρόμου και σε μία κολώνα και αμέσως πήρε φωτιά!

Οι τρεις καταφέρνουν να απεγκλωβιστούν, ο τέταρτος όμως, ο 17χρονος δεν τα κατάφερε και βρίσκει τραγικό θάνατο, καθώς απανθρακώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, αλλά, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο. Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν φίλος του άτυχου 17χρονου και είχε έρθει από την Αγγλία όπου ζει, για να τον δει. Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, το μοιραίο όχημα ήταν στο όνομα του πατέρα του 19χρονου και πως ο ίδιος διέθετε δίπλωμα οδήγησης. Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις