Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποστόλου σε αγρότες: Η ψυχή μας είναι κοντά σας [vid]

Αποστόλου σε αγρότες: Η ψυχή μας είναι κοντά σας [vid]
ΦΩΤΟ από το Thestival

Στο πλευρό των επαγγελματιών του πρωτογενούς τομέα, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, δήλωσε πως είναι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου κατά την τελετή εγκαινίων της 27ης Agrοtica, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αποστόλου κατέστησε σαφές  πως ένας από τους στόχους της πολιτικής της κυβέρνησης αποτελεί η επίλυση των προβλημάτων του αγροτικού τομέα.

«Έχουμε πόρους γύρω στα 5,6 δις από το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης. Κυρίως έχουμε ανθρώπους που θέλουν να υπηρετήσουν αυτήν την πορεία. Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα σε όσους βρίσκονται αυτήν την ώρα σε κινητοποιήσεις. Η ψυχή μας είναι κοντά τους. Κάνουμε ό,τι μπορούνε για να βοηθήσουμε τον αγροτικό χώρο», σημείωσε ο κ. Αποστόλου.

«Θέλουμε όχι μόνο να επιβιώσει για λόγους παραγωγικής ανασυγκρότησης, αλλά κυρίως για λόγους κοινωνικής συνοχής. Είμαστε μαζί τους. Θα υπάρξουν καλύτερες συνθήκες. Να ξέρουν ότι σημείο αναφοράς στην πολιτική μας θα είναι η επίλυση των προβλημάτων τους», πρόσθεσε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  Γιάννης Τσιρώνης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ – HELEXPO, Τάσος Τζήκας, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Θεοφάνης Παπάς, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πηγή: Thestival

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις