Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκανε λαθρεμπόριο ποτών και… διαφημιζόταν στο ίντερνετ [pics]

Έκανε λαθρεμπόριο ποτών και… διαφημιζόταν στο ίντερνετ [pics]
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Για λαθρεμπορία ποτών συνελήφθη 32χρονος σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας. Εντοπίστηκε λίγο έξω από τα Γιαννιτσά, καθώς επιχειρούσε να πουλήσει λαθραία ποτά, που είχε σε αυτοκίνητο.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 281 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν πληρωθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης σε χώρο που χρησιμοποιούσε είχε τοποθετήσει ένα κοντέινερ, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 1.980 αδασμολόγητες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

 

Όπως διαπιστώθηκε, ο 32χρονος με αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες αγγελιών, αναζητούσε πελάτες, διαφημίζοντας την πώληση των αλκοολούχων ποτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Τα λαθραία ποτά θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών. Το όχημά του κατασχέθηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις