Κεντρική Μακεδονία

Έπεσε το κράνος του Γιάννη Μπουτάρη – video

Με ένα απρόοπτο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, σημαδεύτηκε η τελετή θεμελίωσης του νέου αεροδρομίου “Μακεδονία” το μεσημέρι της Τετάρτης.

Την ώρα που οι επίσημοι έριχναν χώμα και σκέπαζαν τη χρονοκάψουλα που τοποθετήθηκε αντί για πλάκα θεμελίωσης, έπεσε το κράνος από το κεφάλι του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Ο ίδιος φάνηκε να μην πτοείται. Έτρεξαν να του δώσουν το κράνος, αλλά εκείνος ενθουσιασμένος, συνέχιζε να φτυαρίζει και να ρίχνει χώμα!

Πηγή: thesstoday

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κεντρική Μακεδονία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κεντρική Μακεδονία: Περισσότερα άρθρα