Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση Καλαφάτη σε Μπουτάρη: Δε μπορείτε να διοικήσετε ούτε γυάλινο περίπτερο

Επίθεση Καλαφάτη σε Μπουτάρη: Δε μπορείτε να διοικήσετε ούτε γυάλινο περίπτερο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι η διοίκηση Μπουτάρη δεν είναι σε θέση να διοικήσει ούτε… γυάλινο περίπτερο. Πολύ περισσότερο, δεν είναι ικανή να διοικήσει έναν δήμο” αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης των “Εντάξει” και βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης, σχετικά με την ακύρωση από την αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου που αφορούν την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη Νέα Παραλία και τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, υπογραμμίζει για τη δημοτική αρχή:

“Αναδεικνύεται πρώτη σε προχειρότητες, οι οποίες απορρίπτονται – χωρίς τον παραμικρό έπαινο – από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τώρα είχε σειρά το – γραμμένο στο πόδι – σχέδιό της για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη Νέα Παραλία και στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Μάλιστα, η αποκεντρωμένη διοίκηση δεν μπήκε καν στην ουσία, αφού διαπίστωσε ότι οι αποφάσεις αυτές δεν είχαν την απαιτούμενη πλειοψηφία”.

Ο κ. Καλαφάτης αναφέρει πως η παράταξη των “Εντάξει” καταψήφισε τις σχετικές προτάσεις της διοίκησης στο δημοτικό συμβούλιο επισημαίνοντας πως “ήταν πρόχειρες και προκαλούσαν προβλήματα, αντί να επιλύουν”.

Επιπλέον, στην ανακοίνωση σχολιάζεται η απουσία δημοτικών συμβούλων της διοικούσας παράταξης από τις συνεδριάσεις: “Περιμένουμε τώρα να ρίξουν τις ευθύνες στην …αντιπολίτευση, που καταψήφισε, ώστε να καλύψουν την απουσία των δημοτικών τους συμβούλων οι οποίοι, για άλλη μια φορά, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, υπέγραψαν στο παρουσιολόγιο και έφυγαν από την αίθουσα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις