Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Μπουτάρης: Κάναμε χοντρά λάθη – Η συνέντευξη τύπου για την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος

Γιάννης Μπουτάρης: Κάναμε χοντρά λάθη – Η συνέντευξη τύπου για την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι η απόφασή του είναι καθαρά προσωπική
– Αναφερόμενος στο Μακεδονικό είπε ότι έγιναν χοντρά λάθη
– Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν άλλαξε απόψεις και στο τέλος θα αποδειχθεί ότι έχει δίκιο
– ΒΙΝΤΕΟ όλα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου

«Δεν είναι η τελευταία συνέντευξη Τύπου αυτή. Η τελευταία θα δοθεί στις 31 Αυγούστου». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε ο Γιάννης Μπουτάρης την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφος μετά την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Δήλωσε ότι η απόφαση να μην διεκδικήσει τον δήμο είναι καθαρά προσωπική και ότι πήρε αυτή την απόφαση παρόλο που οι δημοσκοπήσεις έδιναν και στον ίδιο και στην παράταξη μεγάλη αποδοχή. Όσον αφορά την παράταξη «Πρωτοβουλία» εκτιμά ότι όχι μόνο δεν θα διαλυθεί, όπως πιστεύει ο κόσμος, αλλά θα διακριθεί κιόλας». Δεν φοβάται τις αλλαγές, αλλά τις επιζητά.

Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε και στο Μακεδονικό και δήλωσε ότι ήταν ένα από τα πιο χοντρά του λάθη.

 

«Δεν τα κάναμε όλα τέλεια, κάναμε και λάθη χοντρά, τα οποία μας στοίχησαν σε δημοφιλία». Ξεκαθάρισε όμως ότι δεν άλλαξε απόψεις και θέσεις του για το Σκοπιανό, σημειώνοντας πως στο τέλος θα αποδειχθεί ότι έχει δίκιο. Όπως εξήγησε, «ήταν άκαιρη η τοποθέτηση του με τον χρόνο και τον όγκο των διαδηλώσεων.

«Εδώ με βρίζουν σαν να υπέγραψα εγώ την συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε.

Παρόντες στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου είναι η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, οι αντιδήμαχοι Σπύρος Πέγκας, Πέτρος Λεκάκης, Γιώργος Δημαρέλος, Έλλη Χρυσίδου, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, Θανάσης Παππάς, Άννα Αγγελίδου καθώς και η επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Ρία Καλφακάκου.

Πηγή: wepost,

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις