Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κλέφτες με… φαντασία! Έτσι ξάφριζαν οδηγούς στη Θεσσαλονίκη

Κλέφτες με… φαντασία! Έτσι ξάφριζαν οδηγούς στη Θεσσαλονίκη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ intime

Δύο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν ως δράστες κλοπών που καταγγέλθηκαν τους τελευταίους μήνες στη Θεσσαλονίκη εις βάρος οδηγών αυτοκινήτων, με το πρόσχημα ότι… τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους “έχαναν” αέρα.

Με τον τρόπο αυτό έπειθαν τα ανυποψίαστα θύματά τους να βγουν από τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια άρπαζαν από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά, έγγραφα, αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες με την αυτόφωρη διαδικασία στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης, όταν με το ίδιο πρόσχημα αφαίρεσαν από 50χρονο οδηγό το πανωφόρι του, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα και κάρτες τραπέζης. Αφού οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα προέκυψε η εμπλοκή τους σε άλλες 13 παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών, που είχαν καταγγελθεί στο διάστημα από τα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους έως τα μέσα του τρέχοντος μήνα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εις βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις