Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ ο Γ. Σκόδρας

Νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ ο Γ. Σκόδρας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Ο Γιώργος Σκόδρας είναι χημικός μηχανικός και τακτικός καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Διευθύνων σύμβουλος, αναλαμβάνει το διευθυντικό στέλεχος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σπανός.

Η τοποθέτηση Σκόδρα έκλεισε χθες σε δίωρη συνάντηση του κ. Σκόδρα με τον υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη στην Αθήνα. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν ο νέος πρόεδρος θα έχει εκτελεστικές αρμοδιότητες. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα μετέχει ακόμη ο πολιτικός μηχανικός κ. Γιάννης Ρεντζεπέρης μέλος παλαιοτέρων ΔΣ της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

Ο κ. Σκόδρας που στο παρελθόν διετέλεσε επικεφαλής της ΕΥΑΘ Α.Ε αλλά και της Εγνατίας Οδού Α.Ε έχει τη φήμη αποτελεσματικού μάνατζερ και ανθρώπου που φέρνει σε πέρας δύσκολες αποστολές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GR TIMES στόχος της νέας διοίκησης είναι «να φτιάξουμε την υπηρεσία να δουλεύει» καθώς ο ΟΑΣΘ θεωρείται ότι έχει περιέλθει σε κατάσταση αδράνειας και ανεπαρκούς λειτουργίας. Στόχος, επίσης είναι η ανάταξη του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών μέσα στο επόμενο εξάμηνο προκειμένου το ταχύτερο δυνατόν να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Στο επόμενο βήμα, θα είναι η λήψη αποφάσεων σχετικά με το μέλλον του ΟΑΣΘ.

Πηγή: grtimes

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις