Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρόστιμο για παράνομη στάθμευση σε… 12χρονο από το Δήμο Θεσσαλονίκης!

Πρόστιμο για παράνομη στάθμευση σε… 12χρονο από το Δήμο Θεσσαλονίκης!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Μάλιστα ο δήμος, έβγαλε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι… έπραξαν τα νόμιμα.

Διευκρινίσεις σχετικά με το πρόστιμο που εστάλαν από το Δήμο Θεσσαλονίκης σε 12χρονο μαθητή από το Βόλο για παράνομη στάθμευση, έδωσε η διοίκηση του δήμου.

Στη σχετική ανακοίνωση, τονίζεται από τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ότι «δεν πρόκειται για λάθος», καθώς οι υπηρεσίες του λειτούργησαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου, αφού «βεβαιώθηκαν παραβάσεις του ΚΟΚ το 2013 και το 2014 για το ΙΧ αυτοκίνητο του πατέρα του ανηλίκου», ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Με απλά λόγια, αυτό που λέει ο Δήμος, είναι ότι η κλήση ήταν για τον πατέρα του παιδιού. Ο άνθρωπος πέθανε και τώρα, ο 12χρονος είναι ένας από τους κληρονόμους του. Μαζί με όλα τα άλλα, “κληρονόμησε” και τα πρόστιμα από τις κλήσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Κατόπιν εισηγήσεως προς το Δημοτικό Συμβούλιο τον Απρίλιο του 2018, με δεδομένο ότι ο οφειλέτης απεβίωσε, εγκρίθηκε η διαγραφή των οφειλών από τον αποβιώσαντα και η επαναβεβαίωσή τους στους κληρονόμους του, ένας εκ των οποίων είναι και ο 12χρονος, στον οποίο και καταλογίστηκε μέρος του χρέους και στη συνέχεια εστάλησαν οι ατομικές ειδοποιήσεις οφειλής από τις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης»  λέει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις