Κεντρική Μακεδονία

Θάνατος βρέφους: Τι δείχνουν τα στοιχεία για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Το 8 μηνών αγοράκι, μεταφέρθηκε νεκρό το μεσημέρι, στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την περιοχή της "Μαρτίου".

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το νοσοκομείο, πιθανολογείται ότι ο θάνατός του, “μπορεί να επήλθε από εισρόφηση τροφής”, αλλά τα ακριβή αίτια θα τα δείξει η νεκροψία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του παιδιού καθ’ οδόν για το νοσοκομείο, είχε τροχαίο στην περιφερειακή οδό και μεταφέρθηκε και εκείνος στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κεντρική Μακεδονία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κεντρική Μακεδονία: Περισσότερα άρθρα