Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκαναν γυαλιά – καρφιά μπουγατσάδικο για… λίγα ευρώ! [pics]

Θεσσαλονίκη: Έκαναν γυαλιά – καρφιά μπουγατσάδικο για… λίγα ευρώ! [pics]

στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα το μπουγατσάδικο «Μπαντής» στην Παναγία Φανερωμένη.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Φίλιππος Μπαντής, οι δράστες την πρώτη φορά που πήγαν να διαρρήξουν το κατάστημα έσπασαν τις κλειδαριές αλλά δεν κατάφεραν να εισέλθουν στον χώρο. Ωστόσο, στο χθεσινό περιστατικό φαίνεται πως είχαν «μελετήσει» σωστά τις ενέργειες τους αφού όπως περιγράφει ο κ. Μπαντής, «έσπασαν με ένα μεγάλο κομμάτι μάρμαρο την πόρτα και προκάλεσαν ζημιές σε ένα μανιτάρι και στην ταμειακή μηχανή».

Όσον αφορά τη λεία των δραστών ο κ. Μπαντής επισημαίνει πως τα χρήματα που απέσπασαν οι δράστες ήταν «τα κέρματα που αφήνω μέσα στο ταμείο. Δεν ήταν παραπάνω από 10 έως 20 ευρώ. Ωστόσο οι υλικές ζημιές που προκάλεσαν είναι μεγάλες. Τώρα πρέπει να αλλάξω σχεδόν όλη την πόρτα».

Ήδη από το πρωί όπως σημειώνει ο κ. Μπαντής έχουν πάει στο μπουγατσάδικό του, αλουμινάς και σιδεράς για να φτιάξουν την πόρτα και να την κάνουν πιο ασφαλή. Πιθανόν, όπως λέει, μετά το χθεσινό περιστατικό να βάλει και συναγερμό στο μαγαζί του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει αυξηθεί πολύ αφού όπως ο ίδιος επισημαίνει το κατάστημά του είναι το τρίτο που «ανοίγουν» αυτή την εβδομάδα.

Το πρωί πήγε στο κατάστημα η αστυνομία, η οποία πήρε δαχτυλικά αποτυπώματα ενώ και ο κ. Μπαντής θα προβεί και σε μήνυση.

πηγή: grtimes.gr

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις