Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκλεισε για τους πεζούς η οδός Αντώνη Τρίτση (video)

Θεσσαλονίκη: Έκλεισε για τους πεζούς η οδός Αντώνη Τρίτση (video)

Σε ισχύ τέθηκε ήδη από σήμερα Σάββατο 11 Απριλίου, η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Περιπατητική διαδρομή της Α. Τρίτση στον Εύοσμο.

Με κορδέλες και ενημερωτικές πινακίδες παντού, που αναφέρουν ότι η περιπατητική ζώνη της οδού Αντ. Τρίτση είναι κλειστή, γέμισε ο δρόμος που τις τελευταίες μέρες, ειδικά μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς στους πολίτες, για περίπατο και άσκηση, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες συνωστισμού.

Από σήμερα λοιπόν και για 14 μέρες η περιπατητική διαδρομή θα είναι κλειστή για τους πολίτες, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το πρωί της επομένης καθώς και τα Σαββατοκύριακα για ολόκληρο το 24ωρο. Η απόφαση ελήφθη με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου, κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Ο κ. Μανδαλιανός είχε κρούσει εδώ και μέρες τον «κώδωνα» του κινδύνου, προειδοποιώντας τους πολίτες να αποφεύγουν τον συνωστισμό στη συγκεκριμένη περιοχή και μάλιστα την τελευταία εβδομάδα είχε εφαρμόσει το μέτρο της μονοδρόμησης για τους πεζούς, χωρίς ωστόσο η συμμόρφωση του κόσμου, να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Το GRTimes, είχε αναδείξει το θέμα στα ρεπορτάζ του και στις εικόνες που μετέδωσε φάνηκε η χαλαρή αντιμετώπιση του κόσμου, στις εκκλήσεις του Δήμου, ο οποίος προειδοποιούσε πως η εικόνα αυτή συνιστά απειλή για την εξάπλωση της πανδημίας στην τοπική κοινωνία.

πηγή: grtimes.gr

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις