Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν συμμορία που έκανε ληστείες και κλοπές

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν συμμορία που έκανε ληστείες και κλοπές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συμμορία, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται για εμπλοκή σε ληστείες και κλοπές οχημάτων, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ως μέλη της ταυτοποιήθηκαν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι δράστες που είναι ομογενείς από τη Γεωργία, κατηγορούνται ότι διέπραξαν δύο ένοπλες ληστείες από τις οποίες απέσπασαν 74.000 ευρώ, ποσό που συνδέεται με εισπράξεις από την ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας. Ακόμη, η δικογραφία τούς καταλογίζει ότι έκλεψαν δύο μοτοσικλέτες και ένα αυτοκίνητο, που ήδη εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συγκεκριμένες πράξεις καταγγέλθηκαν το διάστημα από τον Απρίλιο του 2014 έως τον Μάρτιο του 2017, στις περιοχές της Καλαμαριάς και της Νέας Μηχανιώνας.

Ένα εκ των εμπλεκόμενων προσώπων συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πολίχνη για παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιον εισαγγελέα. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τυχόν εμπλοκή των κατηγορούμενων σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις