Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κόντρες Νοτοπούλου – Ταχιάου για τους 192 συμβασιούχους

Θεσσαλονίκη: Κόντρες Νοτοπούλου – Ταχιάου για τους 192 συμβασιούχους
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Στο θέμα των 192 συμβασιούχων εργαζομένων που συζητήθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης αναφέρεται με δήλωση της η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ασκώντας κριτική στον ανθυποψήφιό της, Νίκο Ταχιάο.

“Η συζήτηση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, που αφορούσε τη δουλειά 192 συμβασιούχων στον τομέα καθαριότητας, έδωσε πάτημα στον υποψήφιο του κ.Μητσοτάκη να μας εξηγήσει για μία ακόμα φορά το… όραμα του για το πώς θέλει να διοικήσει τον δήμο. Είναι γνωστό ότι η πολιτική του οικογένεια μέχρι και το τέλος του 2014 σχεδίαζε χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στους ΟΤΑ –κυρίως, αλλά όχι μόνο, στον τομέα της καθαριότητας– και την εκχώρηση υπηρεσιών σε ιδιώτες” τονίζει η κ.Νοτοπούλου.

“Τώρα στο στόχαστρο της κριτικής του κ.Ταχιάου υποτίθεται ότι βρίσκονται οι πελατειακές σχέσεις μεταξύ της διοίκησης του δήμου και των συμβασιούχων. Είμαι βέβαια ότι θα ξέρει κάτι παραπάνω, έχοντας υπηρετήσει το καθεστώς 1985 – 2010, αλλά στην πραγματικότητα ο στόχος του είναι συνολικά οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας και η εκχώρηση σε ιδιώτες” προσθέτει η επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί”.

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις