Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Πορείες φοιτητών κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο συζητείται στη Βουλή, έκαναν μέλη φοιτητικών συλλόγων τμημάτων του ΑΠΘ αλλά και σπουδαστές του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης - κυρίως του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας.

Οι πορείες των φοιτητών, οι οποίοι αντιδρούν στη νέα αρχιτεκτονική της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που προωθεί το νομοσχέδιο μέσα από τις συνενώσεις ανώτατων ιδρυμάτων με ΤΕΙ, κατέληξαν στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Οι φοιτητές ζητούν να μη θιγούν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, να αναβαθμιστούν τα προγράμματα σπουδών και να ενισχυθούν τα τμήματα με μόνιμο προσωπικό σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κεντρική Μακεδονία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κεντρική Μακεδονία: Περισσότερα άρθρα