Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Σαφάρι” για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Θεσσαλονίκη: “Σαφάρι” για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Για τα παράνομα τυχερά παιχνίδια, γίνονται στοχευμένοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου και Σταυρούπολης, συνέλαβαν συνολικά επτά ανθρώπους για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Πού έγιναν συλλήψεις

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Κορδελιού, συνελήφθη 39χρονος Έλληνας, καθώς ως υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 33 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έναν εκ των οποίων παίζονταν απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια από θαμώνα που επίσης συνελήφθη.

Έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ευόσμου, συνελήφθη 30χρονος Έλληνας, ο οποίος ως προσωρινά υπεύθυνος, είχε εγκαταστήσει 27 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε 2 από τους οποίους παίζονταν παράνομα παιχνίδια από ισάριθμους θαμώνες που επίσης συνελήφθησαν.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Σταυρούπολης συνελήφθησαν 33χρονη Ελληνίδα – ιδιοκτήτρια του καταστήματος και μία θαμώνας, καθώς διαπιστώθηκε η εγκατάσταση δύο παιγνιομηχανημάτων από την πρώτη και η διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων από τη δεύτερη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις