Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαλκιδική: Video σοκ! Η στιγμή που η καταιγίδα χτυπάει αυτοκίνητο!

Χαλκιδική

Ακόμη ένα video που κόβει την ανάσα έρχεται στο φως και αποδεικνύει τη σφοδρότητα της κακοκαιρίας που χτύπησε την Τετάρτη τη Χαλκιδική και άφησε πίσω της επτά νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Το νέο video από τη Χαλκιδική έχει τραβηχτεί από επιβάτες αυτοκινήτου που λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης κινούνταν στη διαδρομή Σίλατα – Καλλικράτεια. Καταγράφουν καρέ καρέ τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο ουρανός ξαφνικά αρχίζει και «φωτίζεται» από τους κεραυνούς, ενώ μέσα σε δευτερόλεπτα αρχίζει να πέφτει καταρρακτώδης βροχή, με τον ήχο να είναι εκκωφαντικός. Η οδήγηση γίνεται αδύνατη καθώς ο δρόμος κυριολεκτικά δεν φαίνεται, ενώ ο οδηγός χρειάστηκε να αποφύγει πεσμένους κάδους και άλλα αντικείμενα.

Περιγράφοντας τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν, οι επιβάτες του αυτοκινήτου δεν έκρυψαν ότι δεν είχαν ξαναζήσει ποτέ κάτι ανάλογο.

Click4more: Χάος και πανικός! Η στιγμή που χτυπά τη Χαλκιδική η μανία της φύσης – «Κόσμος έτρεχε και ούρλιαζε» – «Έλεγα επί ένα τέταρτο το Πάτερ Ημών»

«Ήταν ό,τι πιο τρομακτικό έχουμε ζήσει. Ξεκίνησε κυριολεκτικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δε μπορούσαμε να δούμε ούτε στα 2 μέτρα και νομίζαμε ότι θα τουμπάρει το αυτοκίνητο από τον αέρα. Κάποιοι από τους επιβάτες πανικοβλήθηκαν και για αυτό συνεχίσαμε τη διαδρομή στην προσπάθεια μας να περάσουμε την καταιγίδα. Ευτυχώς ο οδηγός μας γνώριζε το δρόμο. Θα μπορούσαμε να έχουμε χτυπηθεί από δέντρα που έπεσαν στο οδόστρωμα, από κεραυνό ή από μπάζα που χτυπούσαν το αμάξι. Σωθήκαμε από θαύμα!» είπαν.

Δείτε το video

Πηγή: kallikrateia.gr

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις