Κυριακή, 2 Ιουν.
30oC Αθήνα

Κέρκυρα: Ανήλικος ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο έναν 16χρονο

Κέρκυρα: Ανήλικος ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο έναν 16χρονο

Αδιανόητο περιστατικό στην Κέρκυρα με έναν 16χρονο να καταλήγει στο νοσοκομείο με πολύ βαριά κατάγματα μετά από ανελέητο ξυλοδαρμό από έναν 15χρονο.

«Υπήρχε μένος, υπήρχε τρομερή μανία, ήθελε να ξεκάνει τον άνθρωπο, όπως γίνεται στους αγώνες, όπως κάνουν τα θηρία, τα κτήνη στη ζούγκλα», λέει ο πατέρας του 16χρονου, ο οποίος δέχθηκε ανελέητο ξυλοδαρμό από έναν έφηβο, μόλις έναν χρόνο μικρότερο, στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

«Έχει σπασμένη μύτη, σπασμένο ζυγωματικό, έχει σπασμένη γνάθο, η οποία θα χρειαστεί γναθοχειρουργό που δεν υπάρχει εδώ στην Κέρκυρα και θα πρέπει να πάμε στα Γιάννενα, να διακομιστεί το παιδί υπηρεσιακώς στα Γιάννενα. Και εξάρθωση γονάτου».

Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του εφήβου στο MEGA, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

«Το παιδί το φωνάξανε μέσα, τάχα μου να του πούνε κάτι.. Όταν λοιπόν ο γιος μου μπήκε μέσα, εκεί ξυλοκοπήθηκε άγρια. Μιλάμε για άγριο ξυλοδαρμό. Το παιδί ενώ όσο ήταν κάτω λιπόθυμος, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει».

Και δεν σταμάτησε εκεί, αφού παρότι άφησε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος, άρχισε να τον απειλεί κιόλας, για να τον αποτρέψει από το να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό του.

«Πρόσεξε καλά αν κάνεις καταγγελία θα φας περισσότερο ξύλο την επόμενη φορά. Δεν ξέρω πραγματικά αν υπάρχει ουσία στους λόγους. Είμαι λιπόθυμος κάτω και συνεχίζεις να με χτυπάς από πάνω;».

Ο 16χρονος παραμένει σε σοκ, δεν μπορεί να εξηγήσει τι ήταν αυτό που ώθησε τους συνομήλικούς του να του επιτεθούν με τέτοια μανία, με τον πατέρα του να δηλώνει πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό για να αποδοθούν οι ευθύνες για τον ξυλοδαρμό του γιου του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις