Δευτέρα, 10 Ιουν.
34oC Αθήνα

Κέρκυρα: «Έδειξε το όπλο στα παιδιά και τους απείλησε» – Σοκάρει μαρτυρία για το συμβάν στο ΚΤΕΛ Κέρκυρας

Κέρκυρα: «Έδειξε το όπλο στα παιδιά και τους απείλησε» – Σοκάρει μαρτυρία για το συμβάν στο ΚΤΕΛ Κέρκυρας

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το πρωί της Τρίτης (14.05.2024) μέσα στο λεωφορείο στην Κέρκυρα, όταν ένας άντρας έβγαλε όπλο και απείλησε τους συμμαθητές της και τους άλλους επιβάτες, περιγράφει στο newsit.gr, μαθήτρια που βρισκόταν και εκείνη μέσα στο ΚΤΕΛ στον δρόμο για το σχολείο.

Η αυτόπτης μάρτυρας, αναφέρει, μιλώντας στο newsit.gr, ότι το σκηνικό άνευ προηγουμένου στην Κέρκυρα, συνέβη πιθανώς επειδή ο άντρας και η γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αρχές, ενοχλήθηκαν από την φασαρία που έκαναν οι συμμαθητές της.

«Ήμουν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και πήγαινα στο σχολείο μου. Σε στάση, στο χωριό Χωροεπίσκοποι ανέβηκε ένα ζευγάρι που έχω ξαναδεί και φαίνεται ότι κάνουν χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα η γυναίκα φαινόταν σαν να ήταν έγκυος».

Όπως μας λέει η αυτόπτης μάρτυρας «οι δυο τους έκατσαν ακριβώς από πίσω μου. Πιο πίσω κάθονταν άλλα παιδιά από το σχολείο μου που μίλαγαν, έλεγαν αστεία και γενικά έκαναν φασαρία. Μάλλον τους ενόχλησαν με τον θόρυβο που έκαναν και γύρισε πίσω ο άντρας και τους έδειξε όπλο και τους λέει “σταματήστε, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω”».
Όταν έφτασαν στο σχολείο, οι μαθητές αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου. «Πήγαμε κατευθείαν και ενημερώσαμε το σχολείο μας και αργότερα μάθαμε ότι ο διευθυντής το προχώρησε».

Μάλιστα και η μητέρα της της μαθήτριας μιλάει στο newsit.gr και αναφερόμενη στο συλληφθέν ζευγάρι είπε χαρακτηριστικά. 

«Μου το είπε η κόρη μου το περιστατικό χθες το μεσημέρι. Τα παιδιά το είπαν στην διεύθυνση του σχολείου και πολύ σωστά έκανε ο διευθυντής που προχώρησε το θέμα. Πρέπει να ήταν πολύ φοβιστικό αυτό που έζησαν τα παιδιά 15,16 ετών. Οι χρήστες ναρκωτικών είναι απρόβλεπτοι».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις